Badhoevedorp: Overval op de Etos

Etos in Badhoevedorp overvallenBadhoevedorp, 18 november – De Etos vestiging aan de Sloterweg in Badhoevedorp is maandagavond het doelwit van een overval gewist. Rond 18.00 uur bedreigde een man het aanwezige personeel en nam geld mee. Na de overval is er direct een zoekactie gestart waarbij gebruik is gemaakt van onder meer burgernet.

Het signalement van de man is: Een getinte man, normaal postuur, snorretje, donkere jas met capuchon, lichter broek, zwarte lak gympen en hij had een zwarte tas met rode letter.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar deze overvaller en rechercheurs van het Overvallenteam zijn ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Tijdens deze overval raakte niemand lichamelijk gewond.

Heeft u iets gezien tussen 17:30 uur en 18:15 uur in de omgeving van de winkels aan de Sloterweg in Badhoevedorp en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meldt u dit dan s.v.p. bij het overvallenteam via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan s.v.p. met 0800-7000.

Fotografie: Michel van Bergen

Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen Etos in Badhoevedorp overvallen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?