Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg (video update)

Drie gewonden bij ernstig ongeval in AalsmeerAalsmeer, 26 oktober – Bij een ongeval op de Uiterweg zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over tien, toen twee personenwagen frontaal tegen elkaar botsten. Na de aanrijding belandde één wagen in de naast gelegen sloot.

Omwonenden ontfermden zich direct om de slachtoffer, terwijl de hulpdiensten massaal opgeroepen werden om te assisteren. Ook het mobiel medisch team uit Amsterdam werd opgeroepen.

De bestuurster van de auto die in het water was belandt, werd opgevangen door één van de omwonenden. Haar passagier moest door de brandweer uit de auto gehaald worden. De bestuurder van de andere wagen zat al naast de wagen, en werd door het toegesnelde ambulancepersoneel gestabiliseerd.

Beide mannen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de te water geraakte wagen, die in de woning was opgevangen is door het personeel van een derde ambulance gecontroleerd en vervolgens voor nadere controle ook overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Volgens een ooggetuige reedt de auto die niet in het water was terecht gekomen op de verkeerde weghelft.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

 

Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de UiterwegDrie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer Drie gewonden bij ernstig ongeval in Aalsmeer

 

One Thought to “Aalsmeer: Drie gewonden bij ongeval op de Uiterweg (video update)”

  1. Anno

    Fijn he die wegen met fietssugestiestroken, de overblijvende rijdbaan is te smal voor tweerichtingsverkeer en dus hoort een ieder met de nodige voorzichtigheid met de rechterwielen de fietsstrook op te gaan bij tegenliggend verkeer. Jammer dat er altijd weer van die knuppels zijn die dat verrekken en dus is dit het gevolg.

    Dit soort wegen is levensgevaarlijk, ook voor fietsers. Gewoon terugbrengen naar de bekende ouderwetse twee rijbanen warabij fietsers op de rijbaan komen, en we dus net als vroeger voor een fietser even afremmen en als de andere baan vrij is, er ruim omheen kunnen. Wel veel duidelijker!

Comments are closed.