Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhartlaan

Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven GoedharHoofddorp, 27 september – Een scooterrijder is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde rond half negen op de kruising Opaallaan met de van Heuven Goedhartlaan.

De snorscooter stak de van Heuven Goedhartlaan over en werd geschept door een personenwagen. De bestuurder van de scooter kwam met een flinke smak op het asfalt terecht. De scooterrijder is na de eerste medische zorg met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie (voa) onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar 092713vHGln Opaalln vko   (5) Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond op de van Heuven Goedhar

 

Misschien vindt u dit ook interessant?