Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201

Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201Hoofddorp, 25 september – Een 39-jarige motorrijder uit Hoofddorp is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen. Het ongeval gebeurde omstreeks half zes op de kruising Kruisweg (N201) met de Rijnlanderweg.

Volgens een ooggetuige klapte de motor in de zijkant van de auto, bestuurd door een 48-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel, waarna deze direct vlam vatte, de bestuurder vloog over de auto heen en kwam hard op het asfalt terecht.

Diverse hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval, de brandweer om de brandende motor en auto te blussen, twee ambulances om zich over het slachtoffer te bekommeren. Ook waren er veel agenten om hulp te bieden en het verkeer om het ongeval te leiden.

Het slachtoffer is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel, onder begeleiding van een motorrijder van de marechaussee, met spoed naar het VuMc over gebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie (VOA) onderzoekt de toedracht van het ongeval. Het ongeval zorgde voor flinke vertraging op de N201, aan alle kanten stond een flinke file.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Hoofddorp: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding N201”

  1. Ellen

    Met de motorrijder gaat het naar omstandigheden goed.

  2. Frank

    Ik kom dagelijks met de bus over dat kruispunt.
    Auto’s vanuit de richting ring-hoofdorp houden 9 vd 10 keer heel het kruispunt bezet.
    Deze week drie keer met de bus midden op het kruispunt stil gestaan omdat de auto’s vanuit Aalsmeer/A4 ondertussen groen licht hadden…
    Sinds die nieuwe oprit naar de A4 open is staat het er dagelijks muurvast,

    Idemdito trouwens bij de nieuwe afslag. Daar staan vaak ook per baan drie autos door het rode licht heen stil zodat het verkeer uit Aalsmeer niet af kan slaan..

    Helemaal top ;-)

  3. Sebastiaan

    Verschrikkelijk gezicht was het. Ik rij daar zelf ook elke dag met de motor, ik moet zeggen dat al die veranderingen daar ook echt niet de verkeersveiligheid ten goede komt. Vaak staan er voertuigen stil NA het rode licht en weet men uit gekheid niet wat ze moeten doen. Is simpelweg wachten op meerdere aanrijdingen dit.

    Gr, Sebastiaan

  4. Wat een vreselijk gezicht was dat… een klap en een vuurzee. Dat blijft voorlopig op mijn netvlies ben ik bang. Hoop dat het met de motorrijder weer goedkomt. En hoe is het met de bestuurder van de auto? Drama!

  5. viffer

    Bij die kruising zie ik heel vaak voertuigen door rood rijden

Reacties zijn gesloten.