Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein (update)

Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat MarktpleinHoofddorp, 31 augustus – De geldautomaat op het Marktplein is zaterdagochtend rond half vijf doelwit geweest van een plofkraak. De daders hebben eerst geprobeerd de automaat te laten ploffen, toen dit niet lukte hebben ze geprobeerd het gebouw te rammen met een personenwagen.

Na ongeveer negen pogingen zijn de vermoedelijke daders gevlucht op een zwarte en grijze scooter via de Ter Veenlaan naar de Kruislaan gevlucht. De daders hebben geen buit gemaakt.

De forensische opsporing van de politie onderzoekt nu het plaatst delict, de personenwagen is al afgesleept.

Twee dagen geleden was de geldautomaat in vogelenzang aan de beurt.

Fotografie: Eric van Lieshout

Laatste update: 31-08-2013 | 11:28

Hoofddorp – Zaterdagochtend werd rond 04.40 uur geprobeerd een plofkraak te plegen bij een pinautomaat aan het Dik Tromplein in Hoofddorp. Getuigen zagen vermoedelijk drie mannen bij de pinautomaat staan waarna een explosie volgde. Vervolgens is de gevel van het gebouw met een auto geramd. De daders zijn er zonder buit vandoor gegaan op scooters. De politie heeft de omgeving doorzocht, maar de daders zijn niet meer aangetroffen.

Heeft u zaterdagochtend of in de dagen ervoor iets gezien wat mogelijk met deze plofkraak te maken kan hebben op of in de omgeving van het Marktplein? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein Hoofddorp: Plof- ramkraak op geldautomaat Marktplein

 

Misschien vindt u dit ook interessant?