Hoofddorp: Getuigen inbraak woningen Graan voor Visch gezocht

GVV 011Hoofddorp, 30 augustus – In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken bij in totaal vier woningen bij Graan voor Visch. Bij twee woningen bleef het bij een poging, vermoedelijk zijn de daders gestoord. Bij een woning kwamen de dieven binnen door gaatjes te boren bij het keukenraam.

Hier gingen zij er met nog onbekende buit vandoor. Bij een andere woning was een telefoon de buit. De dieven boorden bij iedere inbraak gaatjes en kwamen zo via ramen binnen.

De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak.

Tip de politie als u verdachte personen of voertuigen in uw woonomgeving ziet. Noteer signalement, kenteken en bijzonderheden. Hebt u verdachte personen of voertuigen gezien in de omgeving van Graan voor Visch in de nacht van donderdag op vrijdag? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844 (lokaal tarief).

Misschien vindt u dit ook interessant?