Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten

Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilistenRijsenhout, 20 augustus – Scholieren van basisschool de Zevensprong in Rijsenhout hebben dinsdagochtend rozen uitgedeeld aan automobilisten. Deze actie werd met de politie georganiseerd om het verkeer erop te attenderen dat de scholen weer begonnen zijn.

Een agent dirigeerde auto’s de Konnetlaan in en de scholieren deelde aan de verbaasde automobilisten een roos uit, met een kaartje waar op stond “Uw auto heeft een hard pantser maar kinderen hebben dat niet. Onze kinderen vertrouwen op U!”. De actie duurde een kleine drie kwartier, hierna kregen ze nog uitleg over de politievoertuigen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten Rijsenhout: Scholieren delen rozen uit aan automobilisten

Misschien vindt u dit ook interessant?