Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan

Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaanHoofddorp, 12 augustus – Op de Skatebaan voor het Raadhuis is maandagavond een jongen geraakt. Tijdens één van de capriolen met zijn BMX fiets is de jongen onderuit gegaan en met een smak op het beton terecht gekomen.

De jongens is door het ambulancepersoneel op een wervelplank gelegd, dit is bedoeld om het slachtoffer te immobiliseren als er een mogelijke kans op letsel aan de wervelkolom is. Hierna is het slachtoffer voorzichtig op de brancard geplaatst en voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan Hoofddorp: Met crossfiets onderuit op de skatebaan

 

Total Page Visits: 1754 - Today Page Visits: 5