Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden

IMG_0852Badhoevedorp, 11 augustus – Een 17-jarige jongen is zondagavond ernstig gewond geraakt nadat hij 3,5 meter naar beneden viel. De jongen kwam uit het Ibis hotel lopen. Hij besloot niet het voetpad te volgen, maar om dwars door de bosjes te lopen.

Rare capriolen uithalend, hielden de bosjes ineens op en viel hij 3,5 meter naar beneden. Hij kwam terecht op de betonnen vloer van een laad- en losperron.

Drie ambulances en het mobiel medisch team werden voor het ongeval gealarmeerd. Ook werden diverse politiemotoren naar het Ibis hotel gestuurd voor een eventuele begeleiding van de ambulance.

Na de eerste medische zorg is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De ambulance hoefde niet begeleid te worden.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden Badhoevedorp: 17-jarige valt 3,5 meter naar beneden IMG_0852 IMG_0859

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?