Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom (video update)

Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boomHoofddorp, 29 juni – Bij een ongeval op de Hoofdweg, het stuk tussen het dierenasiel en de begraafplaats, is zaterdagochtend een 34-jarige Hoofddorper ernstig gewond geraakt. De man reed in een auto komende vanaf de kant van de begraafplaats en is om onbekende reden vol op een boom geklapt.

Een passerende automobilist vond de auto, rond half zeven, dwars over de weg en alarmeerde de hulpdiensten. Vanwege de ernst van het ongeval werd ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen. Het slachtoffer was bij kennis en is met behulp van de brandweer, door het ambulancepersoneel uit de wagen gehaald. Het slachtoffer is met spoed naar het VuMc in Amsterdam vervoerd, de trauma-arts reed met de ambulance mee. Er bleek geen sprake te zijn van alcoholmisbruik.man

De auto zal later door de bergingsdienst afgesleept worden, de Hoofdweg-Westzijde was geduren de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom Hoofdweg vko 029DSCF1383 DSCF1386 DSCF1387 DSCF1389 DSCF1395 DSCF1401 DSCF1418

 

7 Thoughts to “Hoofddorp: Man ernstig gewond na aanrijding met boom (video update)”

 1. Anoniem

  Zou de gene die de ambulance heeft gebeld mij kunnen mailen aub. Vannest@hotmail.com

 2. Beterschap!

 3. m

  hoi, bedankt.
  Ik heb hem gevonden en ik was toch benieuwd hoe het met hem ging

 4. @

  gebroken voetbeen, gebroken pols, ingeklapte long, gekneusde rib of gebroken denken ze en rugwervel vlak onder zijn nek is iets mee, maar pas over een paar dagen te opereren.

 5. Wij horen meestal niets meer, wellicht een telefoontje naar bureau Hoofddorp?

 6. @

  wie wil dit weten?

 7. m

  hoe is het nu met die meneer???? hoe kom je dat te weten???

Comments are closed.