Hoofddorp: Brand op het Marktplein

Hoofddorp: Brand op het MarktpleinHoofddorp, 28 april – De brandweer moest zondagavond rond half acht uitrukken voor een winkelbrand. De brand werd direct opgeschaald naar een middelbrand, zodat er een extra tankautospuit op het brandadres zou komen. Bij aankomst bleek het niet om een winkel te gaan, maar om een woning boven de winkels.

In de woning stond de afzuigkap in de brand. De brand was snel onder controle, de brandweer heeft de woning geventileerd en op het dak de afzuiging gecontroleerd. Twee bewoners zijn behandeld door ambulancepersoneel, één voor rookinhalatie en de ander met brandwonden.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen
  • Video: Michel van Bergen

Hoofddorp: Brand op het Marktplein Hoofddorp: Brand op het Marktplein Hoofddorp: Brand op het Marktplein Hoofddorp: Brand op het Marktplein Hoofddorp: Brand op het Marktplein Hoofddorp: Brand op het MarktpleinBrand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp Brand in afzuiginstallatie van winkel in Hoofddorp

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?