Hoofddorp: Politie zoekt getuigen van vernieling auto

Politie - toeters bellenHoofddorp, 14 april  – De politie is op zoek naar getuigen van een vernieling van een personenauto op het Raadhuisplein in Hoofddorp op zondagmorgen om 03.20 uur. De 25-jarige eigenaar van een Audio A4 cabrio had zijn auto geparkeerd staan op de weg bij de parkeergarage.

Toen hij vanuit het uitgaanscentrum naar zijn auto liep, kwam hij een groepje jongens tegen, waarmee hij woorden kreeg. Het slachtoffer liep door en stapte in zijn auto. Vervolgens reed hij stapvoets achteruit om tussen de rij geparkeerd staande auto’s uit te komen. Toen hij vooruit weg wilde rijden, sprong een van de jongens uit het groepje op de motorkap van de auto en tegen het raam aan. Het raam raakte daarbij vernield. Nadat de jongen van de motorkap af was gegleden, gaf het slachtoffer gas om op veilige afstand te komen.

Omdat de politie pas later over dit incident werd geïnformeerd, kon er niet naar de groep jongeren worden uitgekeken. De politie is daarom op zoek naar getuigen van het incident. De politie in Hoofddorp is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Misschien vindt u dit ook interessant?