Hoofddorp: Automobilist ziet scooter over het hoofd

Hoofddorp: Automobilist ziet scooter over het hoofdHoofddorp, 15 april – Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij over het hoofd gezien werd door een afslaande wagen. De scooterrijder reed over het fietspad langs de Hoofdweg, tegenover het dierenasiel, toen een automobilist vanaf de Hoofdweg een parkeerplaats in draaide en de bromfietser geen voorrang verleende.

De scooterrijder kwam hierbij ten val. Het slachtoffer is in de gealarmeerde ambulance gecontroleerd op letsel, gelukkig hoefde hij niet mee voor verdere zorg. Hij en zijn scooter zijn door de agenten naar huis gebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Automobilist ziet scooter over het hoofd Hoofddorp: Automobilist ziet scooter over het hoofd Hoofddorp: Automobilist ziet scooter over het hoofd

Total Page Visits: 887 - Today Page Visits: 1