Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen ontmanteld

Hoofddorp: Hennepplantage op de VleyenHoofddorp, 3 april – De politie heeft woensdagavond in een woning op de Vleyen een hennepplantage ontdekt. De politie heeft de woning betreden en een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen, in de woning was niemand meer aanwezig.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de plantage opgeruimd, er gingen 605 planten de versnipperraar in.  De politie is op zoek naar de eigenaar van de kwekerij. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

In deze woning is al meerdere keren een hennepplantage aangetroffen en ontmanteld, onder andere 18 juli 2012 en 31 juli 2012

Eerder op de dag heeft de politie een melding gekregen van een hennepkwekerij in een pand aan de Hoofdweg. De agenten troffen een kleine kwekerij aan. De 19 plantjes en de apparatuur zijn vernietigd. Er werden geen aanhoudingen verricht. De politie maakt proces-verbaal op.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?