Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat

Hoofddorp: Brand in appartementencomplex LutulistraatHoofddorp, 3 april – De brandweer moest woensdagavond naar de Lutulistraat waar bewoners rook uit de boxruimten zagen komen. Bij aankomst van de brandweer bleek er een brand te woeden in de box- en containerruimte. Omdat deze ruimte in een flatgebouw zat is de brand opgeschaald naar een middelbrand.

Een tweede brandweervoertuig kwam ter plaatse, waarna de brand is geblust. De brandweer heeft de container- en omliggende ruimten gecontroleerd op verborgen brandhaarden. Als laatste heeft de brandweer met een overdrukventilator de rook uit de ruimten geblazen. Een koelkast in de boxruimte is de vermoedelijke veroorzaker van de brand.

Forensisch rechercheurs stellen een onderzoek in om vast te kunnen stellen of het om brandstichting of kortsluiting gaat. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat Lutulistraat (2) Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat Hoofddorp: Brand in appartementencomplex Lutulistraat

 

Misschien vindt u dit ook interessant?