Hoofddorp: Inbrekers laten kluis achter tijdens vlucht

Hoofddorp: Inbrekers laten kluis achter tijdens vluchtHoofddorp, 4 januari – In de Antje Breijerstraat is vrijdagmiddag ingebroken. De inbrekers werden hierbij overlopen. Tijdens de vlucht van de drie daders hebben ze een kluisje op straat achter gelaten.

Twee daders zijn richting Graan voor Visch gevlucht en één dader is de markt op gerend. Agenten hebben een zoekslag gemaakt in de omgeving, er zijn zelfs nog sieraden op de markt teruggevonden die van de inbraak afkomstig waren. De achtergelaten kluis is door de politie meegenomen en zal onderzocht worden op sporen van de daders.

Mocht u iets gezien hebben, dan heeft de politie graag deze informatie, bel 0900-8844

Fotografie: Eric van Lieshout

 

One Thought to “Hoofddorp: Inbrekers laten kluis achter tijdens vlucht”

  1. Krekeltje

    hier doet de politie wel goed werk door er achteraan te gaan.
    Alleen op oudejaarsavond door iemand zijn vuurwerk in beslag te nemen rijd de smeris een scheve schaats.

Comments are closed.