Hoofddorp: Brand in opslag van speelartikelen Dik Tromschool

Hoofddorp: Brand in opslag van speelartikelen Dik TromschoolHoofddorp, 31 december – In de Wormerstraat op het schoolplein van de Dik Tromschool heeft de brandweer twee branden moeten blussen. De gealarmeerde brandweer kwam voor een containerbrandje, bij nadere inspectie rondom de school bleek uit opslag van het buitenspeelgoed ook rook te komen.

De brandweermannen hebben even de container gelaten voor wat ie was en hebben de opslagruimte geopend. In de opslag stonden enkele speelartikelen, zoals een skelter in de brand. De brandweer heeft de speelartikelen en de schuur geblust, via een ventilatierooster aan de achterzijde is er vuurwerk vermoedelijk in de schuur gekomen. Ondertussen is de container waar de brandweer voor kwam ook geblust. De politie heeft enkele verklaringen opgenomen omdat de jeugd al een paar keer weggestuurd was van het schoolplein.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

2 Thoughts to “Hoofddorp: Brand in opslag van speelartikelen Dik Tromschool”

  1. Simon

    Ik sluit me aan bij mijn voorganger. Maar misschien moeten we ,maar eens stoppen met de ‘HALT’ straffen voor dit soort jongeren. Gewoon oog om oog tand voor tand. Schuurtje mollen…..maken we je i-Phone stuk.

  2. Danny

    En bedankt he mensen hebben die kids weer fijn NIKS om mee te spelen in het nieuwe jaar. Zo jammer weer dit.

Comments are closed.