Haarlemmermeer: Diverse brandjes door vuurwerk

Lisserbroek Jan Baaij (1)Haarlemmermeer, 31 december – Net zoals de voorafgaande jaren is de brandweer weer in de weer met allerlei brandjes die veroorzaakt worden door het vuurwerk. Sommige brandjes zijn het gevolg van baldadigheid terwijl andere niet bewust worden veroorzaakt.

Zo was er een brandje in Nieuw-Vennep op het Oostmoor, moest de brandweer naar de Zijdewinde in Vijfhuizen, Kerkhoflaan in Zwaneburg. Op de Ijweg in Nieuw-Vennep stond een container in de fik, het zelfde op het Nieuwburg in Hoofddorp (zie foto’s) en bij de Dik Tromschool in de Wormerstraat stond zowel een container als een opslag van speelartikelen in de fik. In de Muntstraat in Lisserbroek stond de coniferenhaag in de brand (zie foto’s).

Fotografie: Eric van Lieshout & Jan Baaij