Hoofddorp: Auto raakt van de weg en rijdt lichtmast uit de grond

Hoofddorp: Auto raakt van de weg en rijd lichtmast uit de grondHoofddorp, 28 december – Bij een ongeval op de Hoofdweg ter hoogte van de Nieuwe Bennebroekerweg is vrijdagavond één persoon gewond geraakt. Een automobilist kwam vrijdagavond iets voor zeven vanaf de kant van Nieuw-Vennep toen hij door onbekende reden van de weg afraakte, een lichtmast volledig uit de grond reed en vervolgens tot stilstand kwam in de afrastering van een boerderij.

De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd met het slachtoffer en heeft zowel de auto als de lichtmast veilig gesteld. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout, Daniel van Straeten & Rob Franken