Hoofddorp: Handrem vergeten, auto rolt de Hoofdvaart in

Hoofddorp: Handrem vergeten, auto rolt de Hoofdvaart in

Hoofddorp, 13 december – Op de Hoofdweg-Westzijde is donderdagavond een auto in de Hoofdvaart beland. De automobilist reed over de Hoofdweg vanaf de kant van de Weg om de Noord richting de Vijfhuizerweg toen hij halverwege een dier aanreed. De bestuurder stopte de wagen aan de kant om bij het dier te kijken.

Nadat hij uitgestapt was en een zaklantaarn uit de kofferbak wilde halen, rolde de auto uit zichzelf de berm af, de Hoofdvaart in. De chauffeur was vergeten zijn auto op de handrem te zetten. Ondertussen had het aangereden dier zich ook weer uit de voeten gemaakt. Twee bergingsvoertuigen waren er voor nodig om de auto weer uit de Hoofdvaart te halen, gedurende de berging was de Hoofweg-westzijde afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 532 - Today Page Visits: 1