Hoofddorp: Aanrijding Bennebroekerweg Hoofddorp

HOOFDDORP, 26 november – De politie werd rond 18:15 uur gevraag om naar de Bennebroekerweg te komen, waar een aanrijding had plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een van de auto’s stond met flinke schade aan de voor- en achterzijde tegen een boom aan in de berm van de Bennebroekerweg. De andere auto had schade aan de voorzijde.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om beide bestuurders, een 19-jarige Hoofddorper en een 73-jarige man uit Roelofarendsveen te onderzoeken. Beide heren werden ter plekke door de ambulancebroeders onderzocht en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Door de politie werd bij beide bestuurders een blaastest afgenomen: geen van de bestuurders verkeerden onder invloed van alcohol.

Foto: @WijkAgHmrFLO

Total Page Visits: 1188 - Today Page Visits: 1