Badhoevedorp: Schietincident Badhoevedorp (update 26 nov)

BADHOEVEDORP, 26 november – Een rechercheteam van 25 politiemensen is bezig met het onderzoek naar de toedracht van de schietpartij op de Nieuwemeerdijk, vrijdagmiddag omstreeks 17.15 uur. Hierbij werd één man dodelijk getroffen en raakten twee andere mannen gewond. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

De persoon die vrijdagmiddag het leven liet bij het schietincident is de 41-jarige Remco H. uit Amsterdam. De gewonden, een 51-jarige Haarlemmer en een 33-jarige IJmuidenaar, hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten. De politie is onder meer bezig met sporenonderzoek. Hiervoor was de Nieuwemeerdijk tot zaterdagmiddag 16.15 uur afgesloten.

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Badhoevedorp: Schietincident Badhoevedorp (update 26 nov)”

  1. af knallen die mongolen ze hebbe alleen de verkeerde tepakke ze hadde die martin hillegers ze kop eraf moete schiete die donny en die andere martin ook met ze alias polletje stelletje stumpers.. nou ze krijgen van mij centen erbij als de daders het nu eens goed doen ze komen maar mijn tijd komt voor jullie mijn kinderen levenslang een trauma jullie zullen boete voor mijn tranen onthou dat goed martin

  2. robbyboy

    hoe dat zo afgesloten tot 16:15 uur?
    de dijk was zaterdag ochtend om 08:15 uur open voor alle verkeer. ik heb toen nl. de afzetting moeten verwijderen.
    als je dan schrijft doe het dan goed.

Reacties zijn gesloten.