Nieuw-Vennep: Dronken en zonder rijbewijs op een lichtmast geklapt

NIEUW-VENNEP, 21 juni – Op donderdagmorgen zo omstreeks half zeven troffen politieagenten op de Westerdreef een verlaten auto tegen een lichtmast aan. In de omgeving zagen zij twee jongemannen lopen. Beide bleken de inzittenden van de auto te zijn geweest.

Een 21-jarige hoofddorper bleek een hoofdwond te hebben opgelopen door de aanrijding met de lantaarnpaal. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De tweede persoon bleek de bestuurder. Dat was een 18-jarige Nieuw-Venneper. Hij was dronken en is aangehouden. Bij een ademtest kwam een promillage naar voren van 1,67. Hoog genoeg voor de invordering van zijn rijbewijs. Dat bleek hij echter niet te bezitten. Onbekend is waarom hij van de weg is geraakt. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.