Rustige luilakviering

Kennemerland, zaterdag 26 mei – In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie zes personen aan in verband met de luilakviering. Hoewel iedere melding er in principe een teveel is, was het met een twintigtal meldingen van geluidsoverlast en vernielingen relatief rustig.

Een opsomming van de belangrijkste incidenten:

  • Vijf jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar werden aangehouden omdat zij boter en/of eieren bij zich hadden. De kinderen krijgen een alternatieve straf via het HALT-bureau.
  • Om 01.00 uur werd op de Suykers Acker in Heemskerk een vernielde auto aangetroffen. De antenne en de kentekenplaat waren vernield en op de motorkap lag een afgeknapt jong boompje.
  • Om 03.20 uur wilde een 20-jarige Haarlemmer op de Haltestraat in Zandvoort de diensthond uit een politieauto loslaten. Gelukkig konden politiemensen op tijd ingrijpen voordat hij de auto opendeed. De man kreeg een bekeuring wegens openbare dronkenschap.
  • In Bennebroek en Heemstede had de jeugd plantenbakken en betonblokken op de rijbaan gelegd. Dit kon worden opgeruimd voordat er ongelukken plaats vonden.
  • In Nieuw-Vennep werd op de Noorderdreef een Abri vernield. Op de Brahmslaan werd een raam van een woning ingegooid.

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Rustige luilakviering”

  1. zwanenburg

    Nou, dan zijn ze zeker niet door de Dennenlaan gekomen..
    Van 3u tot 7u liepen ze de hele tijd langs met een stadion toeter o.i.d..
    Niet normaal die tijdstippen. Wij zette vroeger onze wekker om 6u en gingen dan op weg met blikjes aan onze fiets.

Reacties zijn gesloten.