Ingebroken in vier Audi’s in één nacht

NIEUW-VENNEP, 26 maart – Bij de politie in Nieuw-Vennep zijn vier aangiftes binnengekomen van de diefstal van ingebouwde navigatiesystemen uit Audi’s. Opmerkelijk is, dat de inbraken in deauto’s allemaal hebben plaatsgevonden in de nacht van zondag op maandag jl..

De politie in Nieuw-Vennep investeert in het terugdringen van het aantal auto-inbraken in Nieuw-Vennep en surveilleert herkenbaar en onherkenbaar. De ogen en oren van de inwoners van Nieuw-Vennep zijn echter onmisbaar. Ziet u verdachte personen en/of voertuigen in met name de nachtelijke uren? Aarzelt u dan niet en belt u de politie. Zijn de mogelijke verdachten nog aanwezig, dan is er sprake van een mogelijke heterdaadsituatie en mag u hiervoor 112 bellen. Is de informatie die u met ons wilt delen al wat ouder, dan kunt u deze kwijt bij 0900-8844.