Persoon gewond bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan

HOOFDORP, 29 februari – Op de kruising Nieuwe Molenaarslaan met de Bennebroekerweg zijn woensdagochtend twee personenwagen op elkaar gebotst. Bij dit ongeval raakte een inzittende gewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Beide wagens zijn door een bergingsdienst opgehaald.

 

Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

9 gedachten over “Persoon gewond bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan”

  1. nico

    Ja drempels op de bennebroekerweg en niet op de molenaarslaan waar ze nu liggen erg krom vind ik.

    Maar je kan alles gaan veranderen daar maar als de mensen zich niet aan de regels houden en niet goed kunnen kijken dan ga je er een heleboel geld aan uitgeven wat helemaal geen zin heeft.

    De mensen die hier reageren die rijden daar zelf ook vaak en die zien denk ik ook wel dat 98 van de 100 automobilsten niet aan de borden houden

  2. John

    Zeker, als men zich aan de geldende regels houdt – stoppen voor een stopbord maar ook voorrang verlenen als je in het midden staat opgesteld – dan zou dit niet gebeuren. De praktijk wijst echter uit dat velen niet stoppen en er zware ongelukken plaatsvinden op dit kruispunt. Mijn lekenverstand zegt dan dat de huidige regels en inrichting klaarblijkelijk niet bijdragen aan de veiligheid van dit punt en er dus aanvullende maatregelen op zijn plaats zijn. Het is mij niet duidelijk wat er nog meer nodig is om de verkeersveiligheid hier aan te pakken.
    Ik zou willen voorstellen om een paar van die vreselijke drempels zoals op de IJweg te plaatsen op de Bennebroekerweg en daarmee dus met een fysieke belemmering de snelheid te beperken.

  3. nico

    STOPPEN STOPPEN STOPPEN bij STOPBORDEN dus helemaal geen viaduct verkeerslichten of rotonde,

    Het is helemaal niet gevaarlijk daar de mensen moeten de borden toepassen dat is de fout van de mensen

  4. Hoofddorpeer

    GEwoon die kruisingen opheffen, bennebroekerweg in oude glorie herstellen en de zijwegen er met een viaduct overheen naar de nieuwe bennebroekerweg.
    Probleem opgelost.
    Scheelt ook nog eens in dat iritante en zwaar overlast veroorzakende sluipverkeer over de route Bennebroekerweg/IJweg/Altenburg naar de Goedhartlaan.

  5. nico

    Voorrangsfout NEE niet STOPPEN voor het STOPBORD dat is het en NIET anders hoor, ik STOP altijd bij de STOPBORDEN maar dan heb ik altijd boze mensen achter me want waarom zou je STOPPEN denken ze. Die borden staan er niet voor niks he.

    Ga daar maar eens op de hoek staan en tel maar eens hoeveel auto het STOPBORD negeren dat kan niet je niet op 2 handen tellen hoor

    DUS MENSEN STOP VOOR DE STOPBORDEN DAN ZAL JE ZIEN DAT ER VEEl MINDER ONGELUKKEN GEBEUREN DAAR.

  6. Linda

    Ik denk dat er eerst een dode moet vallen wil de gemeente iets gaan veranderen aan deze weg…….. Jammer…….. het is overduidelijk dat dit een erg gevaarlijk kruispunt is.

  7. Pauly

    Alweer??

    Elke maand bijna een ongeluk daar. Mensen weten de situatie niet goed daar. Misschien tijd om eens een rotonde neer te zetten?

  8. Petra

    Misschien wordt het tijd voor STOPlichten??

  9. John

    Twee weken geleden werd mijn auto hier total loss gereden door een voorrangsfout. Wonder boven wonder waren er toen geen gewonden. In die zes jaar dat ik in Floriande woon zijn hier al zo veel ongelukken gebeurd. Blijkbaar gaat hier geen enkel signaal van richting de beheerder van deze weg.

Reacties zijn gesloten.