Politie houdt man aan na doorrijden na aanrijding in Vijfhuizen

VIJFHUIZEN, 27 februari – Op de D’yserinckweg ontstond maandagmiddag rond 17.15 uur een aanrijding tussen een fietser en een auto met aanhanger. De 53-jarige Vijfhuizense fietser kwam als gevolg van de aanrijding ten val en liep een hoofdwond op. Een 56-jarige Vijfhuizense fietsster raakte doordat zij door de aanhanger van haar fiets werd gesleurd ook gewond aan haar been.

De automobilist was doorgereden. Agenten stelden een onderzoek in naar de identiteit en kregen hem op een gegeven moment aan de lijn. De man verklaarde geen tijd te hebben zich bij de politie te melden. Hierop werd de man, een 47-jarige inwoner van Cruquius, aangehouden in Amsterdam. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Politie houdt man aan na doorrijden na aanrijding in Vijfhuizen”

  1. @ Kees Niet alleen in zijn hoofd. Iedereen die bij het CBR afrijd heeft ook zijn theorie gehaald, maar er staat nergens beschreven dat je na een aanrijding gewoon door moet rijden en net doen of er niets aan de hand is. In Groot-Brittannië (gezien op TV) gaan automobilisten er als een gek vandoor, omdat hun auto onverzekerd is.
    Ik weet niet wat in Nederland de reden is van het doorrijden (meestal alcohol), maar het is toch gewoon strafbaar ‘doorrijden na een ongeval’….. en zeker indien je iemand verwond hebt….. ik zou willen dat zo’n doorrijder extra lang in de cel komt te zitten.

  2. Kees

    Zet deze man maar een tijdje achter slot en grendel, dan kan hij zijn zonden overdenken. In ieder geval is er duidelijk iets in zijn hoofd niet in orde.

Reacties zijn gesloten.