Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met autoHoofddorp, 9 december – Bij een ongeval op de Waddenweg is dinsdagochtend een scooterrijdster gewond geraak. Het ongeval gebeurde rond 7.30 uur ter hoogte van Lauwers. Een automobilist draaide de Waddenweg op en zag de scooter volledig over het hoofd, waardoor de scooterrijdster vol op de wagen botste en hierbij ten val kwam.

Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De wagen was ook dusdanig beschadigd dat deze door de bergingsdienst afgevoerd moest worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto”

  1. Moi

    @Sander,
    Niet dat ik het opneem voor de bestuurder want je ziet ze vaak rijden met maar een klein kijkgaatje, Maar de staat van de ramen op de foto’s zegt niets, maar dan ook echt helemaal niets, over de staat van de ramen tijdens het ongeval.

  2. sander

    Misschien moet de bestuurder(ster) van de auto voortaan eerst de ramen goed schoonmaken.
    De ramen zitten potdicht, niet zo vreemd dat je dan het e.e.a. over het hoofd ziet.

Reacties zijn gesloten.