Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht

Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terechtAalsmeer, 20 juli – Een automobilist is zondagochtend gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Aalsmeerderweg. De man probeerde al rijdende iets van de grond te rapen in de auto, onbedoeld draaide hij ook aan zijn stuur en kwam zo in de sloot terecht.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren, waaronder brandweerduikers uit Amstelveen. De brandweer heeft snel de wagen uit de sloot gehaald en het water gecontroleerd op mogelijk meer slachtoffers. Gelukkig was dit niet het geval. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft nog een klein onderzoek ingesteld. De wagen van het slachtoffer wordt later opgehaald door de bergingsdienst. Door het ongeval was de Aalsmeerderweg tussen de Machineweg en de N231 geruime tijd afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht SAMSUNG CSC Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht Aalsmeer: Auto raakt van de weg en komt in de sloot terecht

Misschien vindt u dit ook interessant?