Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart

Oude Meer: Boot gezonden in de RingvaartOude Meer, 29 juni – De brandweer werd zondagavond gealarmeerd voor een zinkende boot in de Ringvaart ter hoogte van de Capronilaan. Duikers van de brandweer zijn het water ingegaan en hebben het gezonken vaartuig onderzocht op eventuele slachtoffers.

In het vaartuig werd niemand aangetroffen. Omdat het vaartuig niet in de vaargeul ligt, maar tegen de kant aan, hoeft er niet direct actie ondernomen te worden. De brandweer heeft een drijfboei aan het vaartuig gehangen, als herkenning. De eigenaar van het vaartuig mag zelf voor de berging zorgen.
Fotografie: Eric van Lieshout

Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Oude Meer: Boot gezonden in de Ringvaart”

  1. Peter

    Die boot lag er al een tijdje weg te rotten. Hopelijk is de eigenaar bekend bij de gemeente zodat ze wat ‘bestuurlijke dwang’ kunnen uitoefenen, anders zie ik het er nog van komen dat de gemeente kan opdraaien voor de opruimkosten.

    Nu die andere twee wrakken nog die er vlakbij liggen.

Reacties zijn gesloten.