Schiphol: Hoogvliegersdag 2014

EvL_Hoogvliegersdag (15)Schiphol, 28 juni – Gisteren is op Schiphol de grote hoogvliegersdag geweest. 116 kinderen zijn hier hoogvliegertjes geworden. Naast een vlucht in één van de ruim 25 vliegtuigjes die de stichting tot hun beschikking hadden, was er voor de kinderen nog veel meer te doen.

Ze konden kijken een een straalvliegtuig, meerijden in een vrachtwagen of brandweerwagen, zelf een brand blussen en onder ander kijken hoe de brandweer een vliegtuigbrand blust. Eigenlijk gewoon te veel om op te noemen.
Dit alles werd door de Stichting Hoogvliegers georganiseerd met medewerking van veel vrijwilligers, allemaal om zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag te geven.
Als afsluiter van de dag was de grote startbaanrun, waar alle voertuigen, vol met kinderen en hun begeleiders met zwaailichten en sirenes een rondrit maakten over de startbanen van Schiphol.
Kijk voor meer informatie en foto’s op http://www.stichtinghoogvliegers.nl
Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Hoogvliegersdag (1) EvL_Hoogvliegersdag (2) EvL_Hoogvliegersdag (3) EvL_Hoogvliegersdag (4) EvL_Hoogvliegersdag (5) EvL_Hoogvliegersdag (6) EvL_Hoogvliegersdag (7) EvL_Hoogvliegersdag (8) EvL_Hoogvliegersdag (9) EvL_Hoogvliegersdag (10) EvL_Hoogvliegersdag (11) EvL_Hoogvliegersdag (12) EvL_Hoogvliegersdag (13) EvL_Hoogvliegersdag (14) EvL_Hoogvliegersdag (15) EvL_Hoogvliegersdag (16) EvL_Hoogvliegersdag (17) EvL_Hoogvliegersdag (18) EvL_Hoogvliegersdag (19) EvL_Hoogvliegersdag (20) EvL_Hoogvliegersdag (21) EvL_Hoogvliegersdag (22) EvL_Hoogvliegersdag (23)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Schiphol: Hoogvliegersdag 2014”

  1. viffer

    Zie ik nu echt een KMAR motorrijder met een kind in korte broek achterop zijn motor?

Reacties zijn gesloten.