Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct

Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaductHoofddorp, 8 januari – Een automobilst is woensdagochtend op een pijler van het viaduct van de A4 geklapt met haar wagen. De bestuurster kwam van af de kant van Vuursteen en reed met haar wagen richting Schiphol.

In de bocht achter het hotel ging het fout en raakte de vrouw de macht over het stuur kwijt en klapte vol op een betonnen pijler van het viaduct. De bestuurster is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd op letsel, maar hoefde niet mee. De zwaar beschadigde auto wordt opgehaald door de bergingsdienst.

Het wegdek van de Hoeksteen is altijd erg verraderlijk qua gladheid, lange tijd was een bocht eerder de boosdoener, waar auto’s constant uit de bocht vlogen. De gemeente heeft op dot stuk nieuw asfalt aangebracht en vanaf dit moment gebeurd er daar niet meer. In de deze bocht ging ongeveer 2 maanden geleden een motorrijder ook al onderuit door gladheid.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Auto klapt op pijler van viaduct”

  1. kristien

    Ik ben afgelopen vrijdag 3 januari op onverklaarbare wijze op exact hetzelfde punt geslipt, ik zag dezelfde betonnen pilaar vervaarlijk op me afkomen. Gelukkig lukte het mij mijn auto op het asfalt te houden. Ik rijd deze route al ruim 15 jaar, en ben altijd op mijn hoede in deze bocht, ook in de andere richting. (Ja bumperklevende medeweggebruikers, dat ben ik) Dat nieuwe asfalt heeft blijkbaar een averechts effect… Hopelijk onderneemt gemeente Haarlemmermeer nu stappen?

  2. Rob Nagel

    Ik snap niet waarom de gemeente niet alle bochten heeft voorzien; de bocht naar de Rijkerstreek is ook glad na regenval. Dit moet al lang bekend zijn bij de gemeente. De kosten zijn nu wel te verhalen bij de gemeente!

Reacties zijn gesloten.