Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201Hoofddorp, 2 oktober – Bij een kop-staart aanrijding op de N201 is woensdagmiddag een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half vijf op het stuk tussen het spoorwegviaduct en de van Heuven Goedhartlaan.

Bij de aanrijding waren drie personenwagens betrokken, waarvan alleen de bestuurster van de middelste wagen gewond raakte. De vrouw is, om nekletsel te voorkomen, voorzichtig uit de wagen gehaald en voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Doordat twee van de vier rijstroken gesloten waren voor de afhandeling van het ongeval, ontstond er een flinke opstopping op de N201. Na ongeveer een uur kon de weg weer vrijgegeven worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding N201”

  1. Anno

    Niet verbaasd dat het hier misgaat… altijd en eeuwig zijn er mensen die over de middelste rijstrook de linksafslaande rij voorbijgaan en er vooraan tussen willen proppen. Daarvoor wordt flink afgeremd terwijl er ook mensen zijn die op die baan (voor rechtdoorgaand verkeer bestemd) rechtdoor willen. Ik heb er al menige noodstop zien maken.

    Sterkte voor de vrouw die hierbij gewond raakte, hopelijk is het snel weer genezen allemaal en niets blijvends.

Reacties zijn gesloten.