Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg

Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de FokkerwegSchiphol-Rijk, 3 oktober – Bij een aanrijding is een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde donderdagmiddag even voor vier uur op het stuk tussen het Beechavenue en de N196. De bestuurster van de personenwagen botste op haar voorganger.

De vrouw had door de klap last van haar nek, en daarom werd haar nek werd gefixeerd door een politieagent. Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulance personeel voorzichtig op een brancard gelegd en naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto waarop zij botste liep geen letsel op en kon ook met zijn auto de weg vervolgen. De auto van de vrouw moest worden versleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Vrouw gewond na aanrijding op de Fokkerweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?