Hoofddorp: Traumahelikopter landt op A4

Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongevalHoofddorp, 23 augustus – Bij een kettingbotsing op de A4 bij Hoofddorp zijn vrijdagavond vier auto’s tegen elkaar gebotst. Rond kwart voor tien botste de vier auto’s ter hoogte van de afslag naar Hoofddorp op elkaar.

Gezien de ernst van de melding en omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd er naast diverse ambulances, brandweer en politie ook net traumateam uit Amsterdam opgeroepen. De hele A4 richting Den Haag en de afrit naar Hoofddorp werd compleet afgesloten voor het verkeer zodat de traumahelikopter op de snelweg kon landen.

Uiteindelijk bleken de verwondingen gelukkig mee te vallen en hoefde er niemand naar het ziekenhuis. Na een kleine 25 minuten konden de wagens van de weg worden gereden waarna, na het opstijgen van de helikopter, de snelweg weer kon worden vrijgegeven.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval Traumahelikopter landt op A4 bij Hoofddorp ivm ongeval

Misschien vindt u dit ook interessant?