Haarlem – Patiënt wordt door brandweer uit molen De Adriaan gehesen

Haarlem, 15 juni 2024 – Vrijdagmiddag vond er een bijzonder moment plaats bij de Haarlemse molen De Adriaan aan de Papentorenvest. Een patiënt moest met hulp van een ladderwagen van de brandweer uit de molen worden gehesen.
De ladderwagen van de brandweer moest door de nauwe straat van de Papentorenvest rijden om bij de molen te kunnen komen; dit verliep maar nipt. Tijdens het hijsen van de patiënt uit de molen, moest de brandweer een precieze draai maken met de ladder om bij het raam van de molen te kunnen komen.

De inzet van de brandweer trok veel aandacht van buurtbewoners en bezoekers van de molen, waar tevens een museum is gevestigd. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.