Hoofddorp – Bestuurder vlucht na negeren stopteken

Hoofddorp, 8 juni 2024 – Op Graan voor Visch heeft de bestuurder van een personenwagen zichzelf klemgereden tijdens een achtervolging van de politie. De bestuurder reed in een vermoedelijk gestolen wagen toen hij opgemerkt werd een anpr camera.

Agenten zagen vrij snel de wagen rijden en gaven deze een stopteken. De bestuurder stopte niet en vluchtte lopend toen hij een doodlopende parkeerplaats op Graan voor Visch was ingereden.

Meerdere politie-eenheden inclusief een politiehelikopter waren op zoek naar de verdachte. De verdachte is uiteindelijk aangehouden door de politie en overgebracht naar het bureau. De politie heeft nog met een hond bij het tankstation gezocht, omdat gezien was, dat de verdachte daar iets weggooide.

Het voertuig is in beslag genomen en voor onderzoek meegenomen door de bergingsdienst.

Fotograaf: VLN Nieuws – Eric van Lieshout

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.