Aalsmeer – Weer ongeluk op Aalsmeerse rotonde bij Dorpsstraat

Aalsmeer, 8 juni 2024 – Vrijdagavond rond 22:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de rotonde bij de Dorpsstraat met de N196 in Aalsmeer, waar vaker ongelukken gebeuren. Dit keer betrof het een botsing tussen een auto en een scooterrijder.

De automobilist, die de rotonde opreed, zag de scooterrijder over het hoofd, wat resulteerde in een aanrijding. De scooterrijder kwam ten val en liep lichte verwondingen op. Gelukkig waren omstanders uit een nabijgelegen huis snel ter plaatse en verleenden eerste hulp.

Ambulancepersoneel arriveerde kort daarna en onderzocht de scooterrijder. De verwondingen bleken niet ernstig genoeg voor een ziekenhuisopname.

Fotograaf: VLN Nieuws

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.