Kudelstaart – Zwaargewonde bij schietpartij parkeerplaats Bilderdammerweg Kudelstaart

Kudelstaart, 22 mei 2024 – Even voor 22.00 uur gisteravond kreeg de meldkamer de melding van een schietincident op een parkeerplaats aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart. Toen de agenten bij de locatie aankwamen, bleek dat er meerdere keren was geschoten was op een man, die daarbij meerdere verwondingen opliep.

Het slachtoffer, een 21 jarige Amsterdammer,  is met een ter plaatse gekomen ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Experts van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek op de parkeerplaats. Volgens getuigen zou er na het schietincident een donkere auto zijn weggereden richting Aalsmeer.

Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en komt graag in contact met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft, laat het dan weten. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Fotograaf: VLN Nieuws – Laurens Niezen

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.