Velsen-Noord – Hondje uit water gered op Noordpier

Velsen-Noord, 25 november 2023 – Een flinke actie van onder andere de reddingsbrigade en de KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te water geraakt en kon zelf niet meer uit het water komen.

Na een melding bij de Kustwacht kwamen de reddingsdiensten in actie. Met meerdere boten werd er gezocht. Aan de zoekactie deden mogelijk ook boten mee van Greenpeace. Na diverse zoekslagen kon het hondje gelokaliseerd worden. Daarna werd de hond uit het water gehaald.

Op de kant werd het beestje overgedragen aan de eigenaar. Zover bekend is de hond ongedeerd.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.