Amstelveen – Woningoverval; drie aanhoudingen

Amstelveen, 19 november 2023 – Op In de Wolken in Amstelveen zou vannacht een woningoverval zijn geweest. Veel politie eenheden gingen op de melding af.

Bij aankomst zag de politie een auto vertrekken, die werd direct staande gehouden. Daarnaast werd de flat omsingeld. Ook in de hal beneden van flat Elbroes werden 2 mensen tegengehouden door de politie.

Omdat er diverse verdachte omstandigheden waren kwam ook de brandweer ter plekke om een meting te verrichten. Nadat de brandweer een meter had gebracht, gingen agenten onder dekking van een schild de woning in.

Nadat agenten in de woning waren geweest, werd er binnen kennelijk iets aangetroffen. Alle drie de staande gehouden personen werden direct aangehouden door agenten. Hierna deed de politie verder onderzoek.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?