Haarlem – Drugsgoederen aangetroffen in oude taartenfabriek

Haarlem, 18 oktober 2023 – In een voormalig taartenfabriek aan de Robert Peereboomweg in Haarlem doen politie en Forensisch Opsporing woensdag al de hele dag onderzoek. In het pand is, zoals een woordvoerder van politie vertelde, ‘een hoeveelheid drugsgoederen aangetroffen’.

Bouwvakkers zijn al een aantal dagen bezig met het slopen van het pand. Vermoedelijk kwamen de bouwvakkers een de drugsgoederen tegen tijdens de sloopwerkzaamheden, waarna zij de politie gebeld hebben. Werknemers van omliggende bedrijven aan de Robert Peereboomweg zagen ook de afgelopen dagen ook meerdere onbekende auto’s het terrein van het pand inrijden, wat zij verdacht vonden.

De politie is momenteel nog steeds bezig met onderzoek. Hoe lang het onderzoek nog gaat duren is onbekend.

Fotograaf: VLN Nieuws

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?