Amsterdam – Traangas ingezet tijdens rellen Ajax-Feyenoord

Amsterdam, 24 september 2023 – De Mobiele Eenheid van de politie grijpt in bij de Johan Cruijff Arena. De voetbalklassieker Ajax-Feyenoord is zojuist definitief gestaakt nadat er vuurwerk op het veld gegooid werd. Ook zijn de supporters boos op het bestuur van de club.

Voor de rust werden fakkels op het veld gegooid en in de 55e minuut werd er weer vuurwerk op het veld gegooid. Hierdoor is besloten de wedstrijd definitief te staken.

Buiten het stadion is het onrustig. De sfeer is grimmig. Boze supporters proberen zich via de hoofdingang een weg naar binnen te verschaffen. Ook worden er fakkels en voorwerpen naar de politie gegooid.

Uiteindelijk heeft de politie traangas ingezet en meerdere aanhoudingen en charges uitgevoerd

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?