Aalsmeer – Auto in sloot, bestuurder aangehouden

Aalsmeer, 9 september 2023 – Aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer is zaterdagavond rond 21.30 uur een auto in een sloot terecht gekomen. Dit gebeurde ter hoogte van de Machineweg.

Politie, brandweer, ambulances en het mobiel medisch team zijn opgeroepen naar het ongeval. Ambulances en brandweer bleken uiteindelijk niet nodig, de bestuurder kon op eigen kracht de auto verlaten en raakte niet gewond.

De bestuurder is door de politie aangehouden. Volgens omstanders zou hij mogelijk gedronken hebben.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog niet duidelijk. Volgens omstanders reed de automobilist eerst een stuk over het fietspad waarbij hij ook bijna een fietser raakte. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?