Haarlem – Auto op gekanteld op Amsterdamsevaart; een gewonde naar ziekenhuis

Haarlem - Auto op gekanteld op Amsterdamsevaart; een gewonde naar ziekenhuis

Haarlem, 29 april 2023 – Een automobilist is afgelopen nacht op zijn zijkant tot stilstand gekomen bij een eenzijdig ongeluk op de Amsterdamsevaart (A200) in Haarlem. Omstreeks 00:45 uur verloor de bestuurder om onbekende reden de macht over het stuur. De auto belandde daarbij op zijn kant op de rijbaan richting Haarlem-centrum.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Twee ambulances kwam ter plaatse om eventuele gewonden te verplegen. Een persoon is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar zal tevens bloed worden afgenomen om onderzoek in te stellen of er sprake is van rijden onder invloed.

De auto liep aanzienlijke schade op. De weg was tijdelijk gestremd vanwege de hulpverlenings-en bergingswerkzaamheden. Een berger heeft de auto weggesleept.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.