Hoofddorp – Auto gekanteld Hoofdweg Oostzijde; bestuurder bestelbus aangehouden

Hoofddorp, 21 maart 2023 – Een automobilist is maandagavond aangehouden na een aanrijding op de Hoofdweg Oostzijde. Rond 20.40 uur ging het mis op de kruising van de Hoofdweg Oostzijde en de afrit Weg om de Noord (N201).

De bestuurder van een witte bestelwagen kwam in botsing met twee inzittenden van een personenauto. De personenauto werd in de zijkant geraakt en kwam verderop op de zijkant tot stilstand. Politie, meerdere brandweervoertuigen en een ambulance kwamen ter plaatse.

De twee inzittenden van de personenauto konden uiteindelijk uit het voertuig worden geholpen. Na controle door het ambulancepersoneel bleek nadere zorg in het ziekenhuis voor geen van de betrokkenen noodzakelijk.

Een blaastest ter plaatse wees uit dat de bestuurder van de witte bestelbus mogelijk teveel alcohol heeft gedronken. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse.

De afrit vanaf de N201 naar de Hoofdweg, het kruispunt en de Hoofdweg Oostzijde afgesloten. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen en hebben de voertuigen weggesleept.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Misschien vindt u dit ook interessant?