Heemskerk – Vrouw aangehouden na eenzijdig ongeluk

Heemskerk, 4 maart 2023 – Een automobiliste is zaterdagnacht aangehouden na en eenzijdig ongeval op de Marquettelaan in Heemskerk. Rond 03:50 uur in de morgen ging het mis toen de vrouw tegen een boom botste.

De bestuurster raakte niet gewond, maar is wel meegenomen naar het politiebureau. De vrouw is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau zal de vrouw aan een ademanalyse worden onderworpen om uit te sluiten of sprake is van rijden onder invloed.

De auto raakte zwaar beschadigd aan de rechter voorzijde. Ook de boom liep zichtbare schade op. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.