Haarlemmermeer – Diverse ongelukken door het winterse weer

Haarlemmermeer – Het winterse weer heeft ook donderdagnacht slachtoffers geëist. Rond 01:00 uur is een automobilist te water geraakt langs de Getsewoudweg in Nieuw-Vennep. De politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om de bestuurder te helpen.

De automobilist is vanaf een rotonde rechtdoor het water in gegleden. De auto kwam met de punt van de neus in het water terecht, maar is door de brandweer omhoog getrokken.

De bestuurder, een man, is opgevangen door het ambulancepersoneel. Hij is gecontroleerd, mede vanwege het gevaar op onderkoeling. Behandeling in het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De bestuurder is opgehaald door een bekende. De auto liep zware schade op (water is niet goed voor de elektronica). Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld.

Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de afhandeling van dit ongeluk, gleed een automobilist de Hoofdvaart in. De bestuurder kwam vanaf de Tweeduizend El in Badhoevedorp en reed rechtdoor. Hij kon niet meer op tijd stoppen. De bestuurder lichtte zijn vader in, waarna de hulpdiensten zijn gealarmeerd. Hier raakte niemand gewond. Ook dit voertuig is door een berger weggesleept.

Eerder op de avond vonden er al meerdere ongelukken plaats in Nieuw-Vennep, onder andere op de A4 en A44 als gevolg van sneeuwval.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Misschien vindt u dit ook interessant?