Lijnden – Vrachtwagen in de greppel langs de A5

Lijnden, 4 november 2022 – Een vrachtwagen is donderdagnacht van de weg geraakt. Rond 00:30 uur reed de man over de A5 ter hoogte van Schiphol richting Amsterdam toen hij van de weg raakte. De vrachtwagen belandde in het gras en kwam in de greppel tot stilstand.

De hulpdiensten rukten groots uit. De politie, brandweer, twee ambulances en het traumateam uit Amsterdam zijn opgeroepen. Vanwege de mogelijke ernst van het incident is opgeschaald. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen.

De man is nagekeken door het ambulancepersoneel nagekeken. Na de controle bleek nadere zorg in het ziekenhuis niet noodzakelijk.

De combinatie die duizenden kilo’s weegt, zal moeten worden geborgen. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid met twee kranen gebeuren en uren in beslag nemen. Een rijstrook is gedeeltelijk afgesloten.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Misschien vindt u dit ook interessant?