Zandvoort – Automobilist botst op bloembak in Zandvoort-Noord

Zandvoort, 27 september 2022 – Een automobilist heeft dinsdagmiddag een bloembak geramd in de Celsiusstraat in Zandvoort. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder reed rond 16:15 uur hard tegen de wegafzetting.

Politie, ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse om het slachtoffer op te vangen. Na een controle is de automobilist thuisgebracht. De zwaar beschadigde auto moest door een berger worden weggesleept. Verkeer, waaronder een buslijn, moet worden omgeleid.

Foto’s: Laurens Bosch

2 Thoughts to “Zandvoort – Automobilist botst op bloembak in Zandvoort-Noord”

  1. rOb

    Sja, wie laat daar dan ook weer een bloembak midden op de rijbaan slingeren, artikeltje 5 voor de plaatser ervan!

  2. Sigrid

    toffe actie…

Comments are closed.